(XVIII.) Star Leicht Kupa

Biztosítsa helyét az Energoteam Kupa 2013-as Országos Amatőr Horgászverseny döntőjébe!

Verseny helyszíne:
Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark (Etyek)

Verseny időpontja:
2013. május 19. (vasárnap)

Regisztráció:                              07:00
Szektorsorsolás-eligazítás:   08:00
Verseny:                                      09:00
Mérlegelés-ebéd:                      14:00
Eredményhirdetés:                  15:30

Verseny kategóriák:
egyéni, családi, ifjúsági, gyerek, női

Nevezési díj: 9000 Ft.

Nevezés:
e@mailben (hortur@hortur.hu): név, lakcím, telefonszám, kategória megjelölése. Családi kategória esetén a családtagok nevének, korának felsorolása.

A kategóriánkénti elsők automatikusan részvevői lesznek a 2013-as Energoteam Kupa Országos Amatőr Horgászverseny döntőinek. A versenyről a Sport1 Televízió felvételt készít, mely a júniusi műsorában kerül képernyőre. A nevező horgászok viszont láthatják magukat a Sport1 csatornán. Minden résztvevő horgász ajándékot kap!

Információ: 06(30) 9159-202 vagy a 06(30) 9499-282

Verseny szabályai:
Rakósbot használata tilos!!!

Egyéni kategória:
Ebben a kategóriában bárki részt vehet, aki 2013. április 1.-ig betöltötte a 18. életévét! Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Külső segítség igénybe vétele tilos!

Családi kategória – klasszikus család:
Családi verseny esetében minimum két fő (pl.: feleség-férj, -élettársi kapcsolat, szülő-gyerek, nagyszülők-unokák). Ebben a kategóriában csak családok vehetnek részt, minimum két fővel, amelynek egyik tagja nő, és mindkét felnőtt versenyző 2013 április 1.-ig betöltötte a 18. életévét. A két felnőtt mellé csatlakozhatnak a család 18 év alatti gyerekei-unokái is, továbbá indulhat a versenyen egy 18 év fölötti felnőtt, egy vagy több 18 év alatti gyermekével. Családonként két bottal és botonként két horoggal lehet horgászni. A módszerek tetszés szerint változtathatók, a versenyzők egymásnak segíthetnek (pl.: bedobás, szákolás,..stb.). A mérlegelésnél az összfogás számít. Családtagokon kívül külső segítség igénybe vétele tilos!

Női kategória:
Ebben a kategóriában az a nő vehet részt, aki 2013. április 1.-ig betöltötte a 18. életévét! Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Külső segítség igénybe vétele tilos!Ifjúsági kategória:
Résztvevők: 12-18 éves korosztály. Felnőtt felügyelet mellett lehet nevezni. Egy bottal botonként egy horoggal lehet horgászni, de a módszerek tetszés szerint váltogathatók. Külső segítség igénybe vétele tilos!

Gyerek kategória:
Résztvevők: 5-12 éves korig. Csak szülői felügyelet mellet lehet nevezni a gyerekeknek. Egy bottal botonként egy horoggal lehet horgászni, a módszerek tetszés szerint váltogathatók. Külső segítség (szülői) igénybe vétele engedélyezett.

Reklámok