Év horgásza verseny szombaton!

A selejtező forduló időpontja a Diana tavon:
2014. július 12. szombat, 8:30-as kezdettel (nevezés reggel 7:00-tól)

Kategóriák: egyéni és páros

Nevezési díj: egyéni 5.000 Ft, páros 8.000 Ft.

A verseny időtartama 5 óra.

Az év horgásza verseny különlegessége, hogy az Energoteam kupától eltérően egyszerre, egy időben zajlik a verseny. Arra is van lehetőség, hogy az a horgász, aki korábban sikertelenül próbálkozott egy másik tavon, itt ismét szerencsét próbáljon. Minden tóról kategóriánként 30 nevezőnként egy-egy versenyző jut az országos döntőbe  – amely 2014. augusztus 20-án kerül megrendezésre a Diana tavon. Ha egy tavon pl. 63 nevező van kategóriánként, akkor onnan az első két helyezett jut majd az országos döntőbe.

Egyéni kategória:

Ebben a kategóriában bárki részt vehet korra, nemre való tekintet nélkül. Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszőlegesen váltogathatja. Minden hal beleszámít a fogási mennyiségbe. Külső segítség igénybe vétele tilos! Az etetés mennyiségét az adott tó határozhatja meg, illetve a horgászati módszereket az adott tó korlátozhatja. (pl. lehet olyan tó, ahol a pergetés nem engedélyezett.)

Páros kategória:

Ebben a kategóriában két fő vehet részt (gyermek nem csatlakozhat 3. főként). Páros kategóriában bármilyen felállásban lehet indulni korra, nemre való tekintet nélkül. A páros két bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat (nem összekeverendő az Energoteam kupa és a Star Leicht kupa családi kategória szabályaival), de a módszereket tetszőlegesen váltogathatják. A páros mindenben segítheti egymást, a pároson belül semmiféle megkötés nincs. A fogott hall mérlegelése egyszerre, összességében történik. Minden hal beleszámít a fogási mennyiségbe. Külső segítség igénybe vétele tilos! Az etetés mennyiségét az adott tó határozhatja meg, illetve a horgászmódszereket az adott tó korlátozhatja (pl. lehet olyan tó, ahol a pergetés nem engedélyezett).

A verseny összdíjazása 1.000.000 Ft.

Az országos döntőbe bejutott versenyzők minden kategóriában ajándékot kapnak.

Bővebb információ:
http://www.hortur.hu, hortur@hortur.hu, 06 30/ 9159 202, 06 30/ 9499 282.

év horgásza verseny 2014

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s