Kívül-belül megújultunk!

Kedves Horgászok!

Elérkezett az idő, hogy bejelentsük, MEGÚJULTUNK! Mit is jelent ez?

Új jegyekkel, új konstrukciókkal várunk Titeket.

A Diana-tavon:

VIP jegy (csak VIP csoport tagoknak) 10.000 forintért,
elvihető hal nincs benne, de a szerencsehal nyújtotta lehetőség számít.

Bojlisjegy (csak VIP csoport tagoknak) 7.500 forint/nap, ami minimum 3 napos horgászat esetén érvényes. A horgászatot minden esetben az érkezés napján reggel 6 órától az utolsó nap 20 óráig számoljuk (érkezés napja 6 óra – köztes nap(ok) – távozás napja 20 óra). Minden további 24 óra 7.500 Ft-ba kerül. A bojlisjegy elvihető halat nem tartalmaz, és a bojlisjeggyel kifogott szerencsehalért sem jár a pénzjutalom.

VIP Csoport: A fentiekből kiderülhet, létrehoztunk egy VIP csoportot a facebook-on, ha ennek tagja vagy, akkor tudod a kedvezményes VIP-, illetve bojlisjegyet igénybe venni. Tagságot itt lehet kérni, nincs más dolgod, mint hogy lájkold az oldalunkat és oszd meg ezt a posztot, majd jelentkezz VIP csoport tagnak ezen a linken: https://www.facebook.com/groups/469945539877482/?fref=ts

Pergetőjegy: 5.000 forint.

A Zoltán-tavon:

Sportjegy 1.500 Ft. Elvihető hal nincs benne, csak nappali horgászatra szól, illetve sportjeggyel a szerencsehalak kifogásáért a pénzjutalom nem jár.

Új, szebb környezet

Felújítottuk a horgászházat, a büfét, kialakítottunk új bográcsozóhelyeket, folyamatosan füvesítettük a területet. Ezeken felül a Diana-tavon megújítottunk 300 méternyi partszakaszt és létesítettünk 6 horgászstéget, melyekre vonatkozóan bevezetjük az előzetes horgászhely foglalást. Stéget foglalni a http://horgaszhelyfoglalas.hu/ oldalon tudtok, a tavat kiválasztva, a foglaláshoz csupán egy regisztráció szükséges. FIGYELEM: amennyiben már az összes stég foglalt, úgy nem engedünk további horgászokat leülni.

És még nincs vége…

Az őszre a Diana-tóra is nagy halak telepítését, valamint egy impozáns, tó fölé nyúló kellemes pihenőhelyet is tervezünk.

Továbbra is igényes, szép környezettel és minőségi szolgáltatással várunk Titeket!

Görbüljön!

A Zoltán és Diana tó csapata

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s