A Zoltán- és Diana horgásztó szabályzata (érvényes 2018.02.16-tól)

HORGÁSZJEGYEK:

Horgászjegyet váltani kizárólag érvényes horgászigazolvány és állami jegy birtokában lehet. Minden jegyünkkel kizárólag egy horgász horgászhat, ez alól kivételt képeznek a csomagajánlataink és a családi jegy, amivel maximum 3 horgász jogosult a horgászatra. A horgászjegy kiváltása a tó horgászrendjének automatikus elfogadását jelenti. A szabályok nem betartása esetén az eset súlyosságától függően kitiltás is lehet a következmény!

Zoltán Horgásztó:

 • Nappali horgászjegy: (reggel ½ 6-tól este másnap reggel ½ 6 érvényes) 4.200 Ft, 1 fő – 2 bot, azokon botonként max 2 horog, elvihető hal: 2 nemes (max. 4kg/db és összesen max. 5kg) ebből 1 ragadozó lehet, ami max. 3kg és 3kg egyéb hal. A szerencsehalak érvényesek ezzel a jeggyel.
 • Sporthorgászjegy: (reggel ½ 6-tól este 21 óráig érvényes) 2.200 Ft, 1 fő – 2 bot, azokon botonként max 1 horog, nem vihető el hal. A szerencsehal nem érvényes.
 • Családi jegy: (érkezéstől számított 24 órán keresztül érvényes) 8.500 Ft, 3 fő (2 felnőtt és 1 gyerek) – 5 bot, azokon botonként max 2 horog, elvihető hal: 4 nemes (max. 4kg/db, összesen max. 10kg) ebből 2 ragadozó lehet, ami max. 3kg/db, 6kg egyéb. A szerencsehalak érvényesek ezzel a jeggyel.
 • Gyerekjegy: (reggel ½ 6-tól este 21 óráig érvényes) 1.500 Ft, 1 fő – 1 bot, azokon botonként max 2 horog, elvihető hal: 1 nemes (max. 4kg/db), 1,5 kg egyéb.

Harcsából elvihető maximális méret: 5 kg. A nemes halból elvihető legnagyobb méret 4 kg/darab. Az ennél nagyobb halakat mérés és esetleges fotó készítése után haladéktalanul vissza kell engedni. Szákba tenni szigorúan TILOS!

Amennyiben 10 kg-ot meghaladó halat (pontyot vagy amurt) fog, kérem értesítse a halőrt és ajándék napijeggyel ajándékozzuk meg!

Diana Horgásztó:

 • Napijegy: reggel ½ 6-tól este 21 óráig, 20.000 Ft, 1 fő – 2 bot, azokon botonként max 1 horog, elvihető hal: 1 db csuka, 1 db süllő, 1 db ponty, 1 db amur. Összesen maximum 8 kg lehet és maximum 4 kg/darab, a csuka/süllő súlya max 3 kg. A szerencsehalak érvényesek ezzel a jeggyel.

A VIP csoporttagoknak elérhető jegyek a Diana tóra:

Ezen jegyek megváltásának feltétele, hogy jegyvásárló tagja legyen a facebookon a Zoltán és Diana tó VIP tagok csoportjának. A felvétel ingyenes, csak jelentkezni kell.

 • VIP JEGY: reggel ½6-tól este 21 óráig, 10.000 Ft, 1 fő – 2 bot, azokon botonként max. 1 horog, nem vihető el hal. A szerencsehalak érvényesek ezzel a jeggyel.
 • Bojlis jegy: 3 x 7.500 Ft/nap, minimum 3 napos horgászat esetén érvényes. A horgászatot minden esetben az érkezés napján reggel 6 órától az utolsó nap 20 óráig számoljuk, azaz 2 éjszakát tartalmaz. Minden további 24 óra 7.500 Ft, 1 fő – 2 bot, azokon botonként max 1 horog, nem vihető el hal, a szerencsehal nem érvényes.
 • Pergető jegy: 5.000 Ft/nap (reggel ½ 6-tól este 21 óráig érvényes) 1 fő – 1 bot, 1 mű csali. Kizárólag pergetésre és műlegyezésre jogosít. Hal nem vihető el, szerencsehal nem érvényes.

Csomagajánlatok a Diana-tóra (szintén csak VIP csoport tagoknak):

Hétközi baráti bojlis

A csomag tartalma:

 • 2 fő részére horgászat (összesen maximum 4 bottal) a Diana-tavon hétfő reggeltől csütörtök estig (munkaszüneti napok esetében nem érvényes)
 • Sátorozási lehetőség a tóparton, napelemes meleg vizes zuhanyzó használattal

Ára:     Szerencsehal pénzdíj lehetőségével 80.000Ft helyett 65.000Ft

Szerencsehal pénzdíj lehetősége nélkül 60.000Ft helyett 50.000Ft

Csoportos hetijegy vendégházzal

A csomag tartalma:

 • 4 fő részére horgászat (maximum összesen 8 bottal) a Diana-tavon 7 napon és 6 éjszakán át
 • Szállás maximum 10 fő részére, 6 éjszakára a Canter Vendégházban (a horgásztó melletti dombtetőn található)

Ára:     Szerencsehal pénzdíj lehetőségével 460.000Ft helyett 350.000Ft

Szerencsehal pénzdíj lehetősége nélkül 390.000Ft helyett 300.000Ft

Előzetes telefonos egyeztetés szükséges a vendégház lefoglalása miatt. (06207766298)

STÉGEK: A Diana tavon kizárólag a stégekről, illetve több személy esetén a stégek 5 m-es körzetében lehet horgászni. Ezektől eltérő helyeken, a füvön horgászni tilos. Egy stégre egy időben maximum 3 napijegy váltható. Stéget KÖTELEZŐ előre foglalni a http://www.horgaszhelyfoglalas.hu oldalon. Amennyiben nem foglal stéget, nem tudjuk a garantálni, hogy le tud ülni horgászni. Ha lefoglal egy stéget elvárjuk, hogy megjelenjen aznap horgászni, illetve ha mégse tud eljönni, kérjük 24 órával előtte telefonon, a 06207766298-as számon vagy a gobolvendeghaz@gmail.com címen jelezze ezt felénk lemondását. A lefoglalt helyeket a horgászat napján legkésőbb délelőtt 10 óráig tartjuk. Amennyiben valaki lemondás nélkül nem jelenik meg a lefoglalt napon, úgy a jövőben nem tudunk foglalást elfogadni az adott személytől.

A Diana tó stégjei mellett található tűzrakók nem szemetesek! Kérjük a szemetet a horgászhelyekhez közel elhelyezett szemetesekbe dobni. Mostantól minden horgászat megkezdése előtt a halőr ellenőrzi a tűzrakók tisztaságát, és amennyiben abban hulladék található, azt eltávolítja. Majd a horgászat végeztével újra ellenőrzi, és ha azt tapasztalja, hogy az nem az átadott formájában van, akkor távozáskor 500 forint tisztítási díjat számítunk fel a horgász számára! Figyelem: a díjból nem meggazdagodni akarunk, csupán olyan állapotban szeretnénk visszakapni a horgászállásokat, ahogy azt átadjuk.

HALVÉDELEM: A Diana tavon a halak méretéből adódóan, a “fogd és ereszd vissza” szellemében, fokozott figyelmet szánunk a halak kíméletes fárasztása, kiszákolása, a horog kiszabadítása és a visszaengedés tekintetében. Akik nem fogadják el ezeket a szabályokat, azokat az esetleges félreértések és kellemetlen szituációk elkerülése végett, kérjük válasszanak más horgászvizet.

 • A halakat szákba rakni szigorúan tilos (ez alól a napijegy (20000 forintos) a kivétel), fotózás után azonnal vissza kell őket a vízbe helyezni.
 • A kifogott halat fotózni kizárólag térden/guggolva a halat a vastag matrac/bölcső fölé emelve lehet.
 • Pontybölcső, vagy vastag, magas peremes matrac használata kötelező (bölcső bérelhető 1000Ft/nap), a nyári időszakban a felmelegedett pontymatracot/pontybölcsőt vízzel locsolva hűteni kell!
 • Hal fertőtlenítő használata kötelező (vásárolható a halőrház melletti kisboltban)
 • Etetőanyagként kizárólag friss etetőanyag használható, a több napos etetőanyagok használatát kérjük mellőzni. Amennyiben szemes termékekkel (pl. kukorica, búza) kívánnak etetni, azt kizárólag főzött állapotban lehetséges, ugyanis ezek nyers formában a halaknak kárt okozhatnak
 • Maximum 4-es méretű horog használható (tehát számozásban: csak 4-es és az ettől nagyobb számmal ellátott horog köthető a szerelékre)
 • Fonott zsinór kizárólag horogelőkének használható, ami maximum 25 cm hosszú és 0,20 mm vastagságú lehet.
 • Lead Core használata kizárólag elhagyós szerelék esetén lehetséges.
 • Főzsinórból kizárólag monofil használható, vastagsága maximum 0,35 mm ennél csak a monofil dobóelőke lehet vastagabb, de szakadás esetén nem gátolhatja az ólom szabad leesését! A dobóelőke maximális hossza (ami vastagabb a 0,35mm-nél) 8 méter.
 • A horgászrend betartását, a rendeltetésszerű horgászatot folyamatosan (0-24 óráig) ellenőrizzük. A horgász a jegy kiváltásával köteles alávetni magát az esetleges halőri ellenőrzésnek. A halőrök jogosultak a horgász okmányainak, felszerelési tárgyainak, csomagjainak és gépkocsijának ellenőrzésére és átvizsgálására!
 • Megkérjük kedves vendégeinket, ha valaki a horgászrend be nem tartásával kapcsolatos eseményt észlel, azt a tógazdánál/halőrnél jelezni szíveskedjen!

Etetőhajó használata engedélyezett, de csak és kizárólag a stéghez tartozó (stég előtti) vízterületen.

KÖRNYEZETVÉDELEM: Kérjük a horgászokat és sétálókat egyaránt, hogy szemetet csak a kijelölt gyűjtőhelyeken hagyjanak. Tűzrakás, kizárólag a kijelölt tűzgyújtó területeken történhet.

SZERENCSEHALAK: A Zoltán és Diana tóban 2017. március 23-án elhelyezett szerencsehalak 2017. december 30-ig érvényesek. Az előző években behelyezett szerencsehalak az aktuális naptári év végéig voltak érvényben, ezért az értük járó pénzjutalmat megfogásuk esetén nem áll módunkban kifizetni.

KISKOCSIK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYAI: A ki- és bepakoláshoz 1 óra áll rendelkezésre, amihez ingyen biztosítjuk a kocsikat. Amennyiben a kocsit nem hozza vissza az 1 óra ingyenes használat után, minden megkezdett óra 1000 Ft-ba kerül. Célunk, hogy mindenki igénybe tudja venni a kocsikat, ezért kérjük a vissza hozatalát.

Reklámok

Diana-tavi horgászstég-foglalás változása

Kedves Horgászok!
 
Szolgálati közlemény: a horgászhelyfoglalás.hu weboldal a mai napon megszűnt. Átmenetileg, néhány napig – amíg el nem készül a saját stégfoglaló rendszerünk – kérjük, hogy a halőrházat hívjátok telefonon, ők tudják lefoglalni nektek a Diana-tavi horgászstégeket!
A halőrház telefonszáma: 06 20 776 62 98.
Köszönjük a türelmeteket!
Amint elkészül az új online foglalási rendszerünk, tájékoztatunk titeket.

72-órás páros horgászverseny

Kedves Horgászok,

2018. május 10-13-áig megrendezésre kerül a 72 órás páros 5 kg+ nemeshal-fogó horgászverseny a Diana-tavon. Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el végig a versenykiírást! Különös tekintettel felhívjuk a figyelmet a matrac/bölcső használatra!

Nevezési feltételek:
A nevezés megnyitását követően kizárólag emailben fogadjuk el a nevezéseket. Nevezni a gobolvendeghaz@gmail.com címen tudtok, emailben. Az emailek beérkezésének sorrendjében fogadjuk be a nevezéseket.

A következőket kell tartalmaznia az emailnek:
1. Csapatnév
2. Tagok neve
3. Email cím
4. Telefonszám
Mivel nem kérjük, hogy előre fizessetek, mindenki jól gondolja át, hogy biztosan el tud-e jönni a versenyre, mert aki nevez, de mégsem jön el és ezt nem jelzi nekünk a verseny megelőző vasárnap estig, az tiltólistára kerül és nem indulhat el idén más versenyünkön. Tehát ha mégsem tudtok jönni, mindenképpen mondjátok le!
Nevezési díj: 90.000 Ft / csapat

Versenyszabályzat:
Csapatverseny amelyen 15 csapat indul és egy csapat 2 fő +1 teljes értékű (opcionális) horgászból áll.
A csapattagok egymás mellett horgásznak.
Egy csapat 4 bottal horgászhat, azokon botonként 1-1 horoggal.
A mérlegelésnél csak az 5 kg-nál nagyobb nemes hal számít (ponty, amur).
Mérlegelés a fogások függvényében néhány óránként történik. Kérjük, hogy a kifogott halakat a mérlegelésig kíméletes módon tároljátok!
Vastag nagyméretű pontymatrac (lehetőleg peremes) vagy bölcső használata kötelező. A kisméretű vékony matracokkal nem engedélyezett a versenyen történő részvétel!
Sűrű szövésű halkímélő szák használata kötelező. Pontyzsák használata javasolt
Etetőhajó és halradar nem használható.
Fonott dobóelőke nem használható.
Az etetőanyag fajtája és mennyisége nincs korlátozva.
Kizárólag békés halak horgászata engedélyezett (ragadozó halaké nem).

Díjazás:
A versenyen az első három helyezett és a legnagyobb halat kifogó páros kupa- és pénzdíjazásban részesül. A verseny összdíjazása: 15 csapat indulása esetén: 850.000 Ft (1. hely: 350.000 Ft; 2. hely: 200.000 Ft; 3. hely: 150.000 Ft; Legnagyobb hal: 150.000 Ft).

A verseny programja:
A verseny kezdete csütörtök 11:00, és így a horgászhely elfoglalására is több idő marad.
Május 10. csütörtök
8:00-8:30 Gyülekező a halőrháznál, nevezés, vendégváró zsíros kenyér
8:30-9:00 Matrac ellenőrzés, megnyitó beszéd
9:00-9:30 Horgászhelyek sorsolása
9:30-11:00 Horgászhelyek elfoglalása
11:00 Horgászverseny kezdete, etetés
18:00 Meleg Vacsora
Május 11. péntek
8:00 hideg reggeli
14:00 meleg ebéd
19:00 hideg vacsora
Május 12. szombat
8:00 hideg reggeli
14:00 meleg ebéd
19:00 hideg vacsora
Május 13. vasárnap
8:00 reggeli
11:00 A horgászverseny vége
12:00 Eredményhirdetés, Virsli

Egyéb:
A szerencsehalak csak súlyban számítanak, a verseny alatt kifogott szerencsehalakért pénzjutalom nem jár.
A horgászversenyen mindenki saját felelősségére vesz részt! Balesetekért, időjárási körülményekért és egyéb károkért a verseny szervezője semmilyen felelősséget nem vállal.
Minden egyéb tekintetben a Zoltán és Diana tó szabályzata érvényes.
Rakós botos horgászat a versenyen nem engedélyezett.
A versenyhorgászathoz nem méltó, túlzott alkohol fogyasztás kizárást is vonhat maga után!
A nevezést ezennel megnyitjuk! Mindenkinek jó versenyzést kívánunk!

14495528_10157501179555254_6592436420080221811_n

Kedvezményes őszi horgászlehetőség a Diana tavon

Figyelem!!!
Őszi kedvezményes horgászati lehetőség kizárólag a Diana tóra, csak VIP tagoknak!
VIP jegy mostantól 10.000 Ft helyett 7500 Ft.
Bojlis jegy (minimum 3 nappal) mostantól 7500 Ft helyett 6500 Ft / nap.
Ez a kedvezmény csak az idei évben, a tó befagyásáig érvényes! Jövő év elején visszatérünk a “normál” horgászjegy árakra.
Az árkedvezmény a már befoglalt túrákra is vonatkozik. Ne felejtsetek előzetesen lefogalni helyeteket a horgaszhelyfoglalas.hu oldalon!
Eredményes őszi horgászatot kívánunk mindenkinek!
234

72 órás páros horgászverseny 2017. július 13-16-án a Diana-tavon

Kedves Horgászok!
Elindult a nevezés 72 órás versenyünkre.
2017. július 13-16-áig megrendezésre kerül az első 72 órás páros nemeshal-fogó horgászverseny a Diana-tavon. A verseny összdíjazása 1.250.000 Ft! A versenyt legalább 15 csapat nevezése esetén rendezzük meg, ezért kérjük, hogy lehetőség szerint minél hamarabb küldjétek el nekünk jelentkezéseteket! Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el végig a versenykiírást! Különös tekintettel felhívjuk a figyelmet a matrac/bölcső használatra!
Nevezési feltételek:
A nevezés megnyitását követően kizárólag emailben fogadjuk el a nevezéseket. Nevezni a gobolvendeghaz@gmail.com címen tudtok. Az emailek beérkezésének sorrendjében fogadjuk be a nevezéseket.
A következőket kell tartalmaznia az emailnek:
1. Csapatnév
2. Tagok neve
3. Email cím
4. Telefonszám
Mivel nem kérjük, hogy előre fizessetek, mindenki jól gondolja át, hogy biztosan el tud-e jönni a versenyre, mert aki nevez, de mégsem jön el és ezt nem jelzi nekünk a verseny megelőző vasárnap estig, az tiltólistára kerül és nem indulhat el idén más versenyünkön. Tehát ha mégsem tudtok jönni, mindenképpen mondjátok le!
Nevezési díj: 37.500 Ft/fő (vagyis 75.000 Ft/páros)
Versenyszabályzat:
Csapatverseny, melyben egy csapat 2 főből áll.
A csapattagok egymás mellett horgásznak.
Egy csapat 3 bottal horgászhat, azokon botonként 1-1 horoggal.
A mérlegelésnél csak a nemes hal számít (ponty, amur).
Mérlegelés a fogások függvényében néhány óránként történik. Kérjük, hogy a kifogott halakat a mérlegelésig kíméletes módon tároljátok!
Vastag nagyméretű pontymatrac (lehetőleg peremes) vagy bölcső használata kötelező. A kisméretű vékony matracokkal nem engedélyezett a versenyen történő részvétel!
Sűrű szövésű halkímélő szák használata kötelező. Pontyzsák használata javasolt
Etetőhajó nem használható.
Fonott dobóelőke nem használható.
Az etetőanyag fajtája és mennyisége nincs korlátozva.
Kizárólag békés halak horgászata engedélyezett (ragadozó halaké nem).
Díjazás:
A versenyen az első három helyezett és a legnagyobb halat kifogó páros kupa- és pénzdíjazásban részesül. A verseny összdíjazása: 1.250.000 Ft (1. hely: 650.000 Ft; 2. hely: 300.000 Ft; 3. hely: 150.000 Ft; Legnagyobb hal: 150.000 Ft). Ezenkívül az első 3 helyezett kvalifikálja magát a szeptemberi döntőre.
A verseny programja:
A verseny kezdete csütörtök 12:00, és így a horgászhely elfoglalására is több idő marad.
július 13 csütörtök
8:00-8:30 Gyülekező a halőrháznál, nevezés, vendégváró zsíros kenyér
8:30-9:00 Matrac ellenőrzés, megnyitó beszéd
9:00-9:30 Horgászhelyek sorsolása
9:30-10:00 Horgászhelyek elfoglalása, etetés
10:00 Horgászverseny kezdete
18:00 Meleg Vacsora
július 14 péntek
8:00 hideg reggeli
14:00 meleg ebéd
19:00 hideg vacsora
július 15 szombat
8:00 hideg reggeli
14:00 meleg ebéd
19:00 hideg vacsora
július 16 vasárnap
8:00 reggeli
12:00 A horgászverseny vége
13:00 Eredményhirdetés, Virsli
Egyéb:
A szerencsehalak csak súlyban számítanak, a verseny alatt kifogott szerencsehalakért pénzjutalom nem jár.
A horgászversenyen mindenki saját felelősségére vesz részt! Balesetekért, időjárási körülményekért és egyéb károkért a verseny szervezője semmilyen felelősséget nem vállal.
Minden egyéb tekintetben a Zoltán és Diana tó szabályzata érvényes.
Rakós botos horgászat a versenyen nem engedélyezett.
Mindenkinek jó versenyzést kívánunk!
P1020022

24 órás páros nemeshalfogó horgászverseny 2017. május 20-21-én

Kedves Horgászok,

2017. május 20-21-én, szombat-vasárnap megrendezésre kerül az idei második 24 órás páros nemeshalfogó horgászverseny a Diana-tavon. A versenyt legalább 15 csapat nevezése esetén rendezzük meg, ezért kérjük, hogy lehetőség szerint minél hamarabb küldjétek el nekünk jelentkezéseteket! Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el végig a versenykiírást!

Nevezési feltételek:
A nevezés megnyitását követően kizárólag emailben fogadjuk el a nevezéseket a gobolvendeghaz@gmail.com címen. Az emailek beérkezésének sorrendjében fogadjuk be a nevezéseket.
A következőket kell tartalmaznia az emailnek:
1. Csapatnév
2. Tagok neve
3. Email cím
4. Telefonszám

Mivel nem kérjük, hogy előre fizessetek, mindenki jól gondolja át, hogy biztosan el tud-e jönni a versenyre, mert aki nevez, de mégsem jön el és ezt nem jelzi nekünk a verseny megelőző napig, az tiltólistára kerül és nem indulhat el idén más versenyünkön.

Nevezési díj: 15.000 Ft/fő (vagyis 30.000 Ft/páros), amely tartalmaz egy szombati reggelit, egy meleg vacsorát és egy vasárnapi reggelit is.

Versenyszabályzat:

Csapatverseny, melyben egy csapat 2 főből áll.

A csapattagok egymás mellett horgásznak.

Személyenként 1-1 bottal, botonként 1-1 horoggal lehet horgászni.

A mérlegelésnél csak a nemes hal számít (ponty, amur).

Mérlegelés a fogások függvényében néhány óránként történik. Kérjük, hogy a kifogott halakat a mérlegelésig kíméletes módon tároljátok!

Pontymatrac használata kötelező.

Sűrű szövésű halkímélő szák használata kötelező.

Etetőhajó nem használható.

Az etetőanyag fajtája és mennyisége nincs korlátozva.

Kizárólag békés halak horgászata engedélyezett (ragadozóhalaké nem).

Díjazás:

A versenyen az első három helyezett és a legnagyobb halat kifogó páros kupa- és pénzdíjazásban részesül. A verseny összdíjazása: 490.000 Ft (1. hely: 250.000 Ft; 2. hely: 120.000 Ft; 3. hely: 60.000 Ft; Legnagyobb hal: 60.000 Ft). Ezenkívül az első 3 helyezett kvalifikálja magát a szeptemberi döntőre.

A verseny programja:

A verseny kezdetét az eddigi versenyeinkhez képest 1 órával későbbre tettük, hogy a messzebbről jövők is kényelmesen megérkezhessenek és így a horgászhely elfoglalására is több idő marad.

Május 20. szombat

7:00-8:30   Gyülekező a halőrháznál, vendégváró zsíros kenyér
8:30-9:00   Horgászhelyek sorsolása
9:00-10:00 Horgászhelyek elfoglalása, etetés
10:00         Horgászverseny kezdete
19:00         Vacsora

Május 21. vasárnap

10:00   A horgászverseny vége, reggeli
11:00   Eredményhirdetés

Egyéb:

A szerencsehalak csak súlyban számítanak, a verseny alatt kifogott szerencsehalakért pénzjutalom nem jár.

A horgászversenyen mindenki saját felelősségére vesz részt! Balesetekért, egyéb károkért a verseny szervezője semmilyen felelősséget nem vállal.

Mindenkinek jó versenyzést kívánunk!

 

24 órás páros nemeshalfogó horgászverseny a Diana-tavon 2017. április 22-23-án

Kedves Horgászok,

2017. április 22-23-án, szombaton megrendezésre kerül az idei első 24 órás páros nemeshal-fogó horgászverseny a Diana-tavon. A versenyt legalább 15 csapat nevezése esetén rendezzük meg, ezért kérjük, hogy lehetőség szerint minél hamarabb küldjétek el nekünk jelentkezéseteket! Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el végig a versenykiírást!

Nevezési feltételek:
A nevezés megnyitását követően kizárólag emailben fogadjuk el a nevezéseket. Nevezni a gobolvendeghaz@gmail.com címen tudtok. Az emailek beérkezésének sorrendjében fogadjuk be a nevezéseket. 

A következőket kell tartalmaznia az emailnek:
1. Csapatnév
2. Tagok neve
3. Email cím
4. Telefonszám

Mivel nem kérjük, hogy előre fizessetek, mindenki jól gondolja át, hogy biztosan el tud-e jönni a versenyre, mert aki nevez, de mégsem jön el és ezt nem jelzi nekünk a verseny megelőző napig, az tiltólistára kerül, és nem indulhat el idén más versenyünkön. Tehát ha mégsem tudtok jönni, mindenképpen mondjátok le a nevezést!
Nevezési díj: 15.000 Ft/fő (vagyis 30.000 Ft/páros), amely tartalmaz egy szombati reggelit, egy meleg vacsorát és egy vasárnapi reggelit is.

Ez a verseny a 2017-es Diana-tavi horgászverseny-sorozat első versenye. A versenysorozatról bővebben itt olvashattok: https://zoltanhorgaszto.wordpress.com/2017/04/04/2017-es-diana-tavi-horgaszverseny-sorozat/

Versenyszabályzat:
Csapatverseny, melyben egy csapat 2 főből áll.
A csapattagok egymás mellett horgásznak.
Személyenként 1-1 bottal, botonként 1-1 horoggal lehet horgászni.
A mérlegelésnél csak a nemes hal számít (ponty, amur).
Mérlegelés a fogások függvényében néhány óránként történik. Kérjük, hogy a kifogott halakat a mérlegelésig kíméletes módon tároljátok!
Pontymatrac vagy bölcső használata kötelező.
Sűrű szövésű halkímélő szák használata kötelező.
Etetőhajó nem használható.
Az etetőanyag fajtája és mennyisége nincs korlátozva.
Kizárólag békés halak horgászata engedélyezett (ragadozóhalaké nem).

Díjazás:
A versenyen az első három helyezett és a legnagyobb halat kifogó páros kupa- és pénzdíjazásban részesül. A verseny összdíjazása: 490.000 Ft (1. hely: 250.000 Ft; 2. hely: 120.000 Ft; 3. hely: 60.000 Ft; Legnagyobb hal: 60.000 Ft). Ezenkívül az első 3 helyezett kvalifikálja magát a szeptemberi döntőre.

A verseny programja:
A verseny kezdetét az eddigi versenyeinkhez képest 1 órával későbbre tettük, és így a horgászhely elfoglalására is egy órával több idő marad.
Április 22. szombat
7:00-8:00 Gyülekező a halőrháznál, vendégváró zsíros kenyér
8:00-8:30 Horgászhelyek sorsolása
8:30-10:00 Horgászhelyek elfoglalása, etetés
10:00 Horgászverseny kezdete
19:00 Vacsora
Április 23. vasárnap
10:00 A horgászverseny vége, reggeli
11:00 Eredményhirdetés

Egyéb:
A szerencsehalak csak súlyban számítanak, a verseny alatt kifogott szerencsehalakért pénzjutalom nem jár.
A horgászversenyen mindenki saját felelősségére vesz részt! Balesetekért, egyéb károkért a verseny szervezője semmilyen felelősséget nem vállal.

A nevezést ezennel megnyitjuk! Mindenkinek jó versenyzést kívánunk!