Esküvőhelyszín

Életed nagy napját szeretnéd egy valóban megfizethető, festői és romantikus helyszínen, Budapesthez közel, a természet lágy ölén átélni a nagy Ő-vel és szeretteiddel?

Természetközeli esküvői helyszínt keresel?

Tudtad, hogy a Barátok közt 2016. július 21-én bemutatott “esküvős” epizódját is a Diana-tavon forgatták? A tóról készült csodálatos helyszíni felvételeket megnézheted itt: http://rtl.hu/most/baratok/baratok-kozt-2016-07-21

A Zoltán és Diana Horgásztó és Szabadidőpark területén több helyszín is rendelkezésedre áll a Nagy Nap lebonyolítására, valamint számos remek fotóhelyszínt is találsz nálunk a jegyespár- és esküvői fotózáshoz.

Ha 30-40 fős esküvőt tervezel, ezt akár szuperexkluzív mini szigetünkön is megvalósíthatod. Van ennél romantikusabb?

Ráadásul ez a csodaszép tó csupán 35 perc autózásra található Budapest belvárosából.

Gyere el hozzánk, nézz körül és foglald le a neked tetsző helyszínt még időben esküvődhöz!

Ízelítő esküvői képgaléria:


Esküvői helyszínek:

Ceremóniához, vacsorához, jegyespár-fotózáshoz, csendes esküvőhöz ajánljuk (itt zenés mulatság nem tartható): Tópart, mini-sziget (rendezvénysátor szabadon felállítható, catering hozható).

Zenés mulatsághoz ajánljuk:
Canter vendégház (kerttel, medencével, szaunával, teniszpályával, focipályával, teljesen felszerelt konyhával, 2 rendezvényteremmel, 10 fő részére szállással, catering szabadon hozható).

Horgásztó és környezete


Canter Vendégház


Ellenőrizze vendégházunk foglaltságát a kívánt időpontban:

A vendégház a horgásztó melletti dombon, attól körülbelül 0,5 km-re található. A jegyespár a két helyszín közötti stílusos utazáshoz akár lovashintót is bérelhet – hajtóval – a szabadidőparkhoz tartozó Canter Lovardából. Az alkalomhoz illő esküvői díszítést a hintó számára az esküvő szervezőjének kell biztosítania.

esküvői lovashintó

Kérjen könnyen, gyorsan ajánlatot az alábbi űrlap segítségével:

Helyszíni bejárás egyeztetése, illetve kérdés esetén:
Bauer András, gobolvendeghaz@gmail.com, 06 30 297 52 20

A horgásztó területe éjjel-nappal önállóan is megtekinthető.

Megközelítés:

Reklámok