Horgászjegy árak

Mindenkit szeretettel látunk, a belépés ingyenes!

A pihenőpark és a vendégház területe kibérelhető céges családi napok, csapatépítő tréningek, sportnapok és egyéb rendezvények, például esküvők számára.

Büszkék vagyunk a számtalan mozi- és reklámfilmre, valamint fotózásra, amelynek e festői környezet adott otthont (pl. a 2013-as Kozel reklámfilm, a 2014-es Euro Jackpot reklámfilm). Ha forgatási helyszínt vagy fotózási helyszínt keres mozifilmhez, reklámfilmhez, keressen minket elérhetőségeinken!

Horgászjegyek:

Zoltán Horgásztó

Nappali horgászjegy: (reggel ½ 6-tól este 21 óráig érvényes) 3.500 Ft, 2 bot, 4 horoggal, elvihető hal: 2 nemes / 1 ragadozó ami max. 3kg  és 3 kg egyéb.

Sporthorgász jegy 1.500 Ft, 2 bot, 4 horog, nem vihető el hal. A sportjegyes horgászat részletes szabályaiért kattintson ide!

Éjszakai jegy: este 19 órától reggel ½ 6-ig érvényes. 4.500 Ft, 2 bot, 4 horog, elvihető hal: 2 nemes / 1 ragadozó, ami max. 3kg  és 3 kg egyéb.

Családi jegy: 24 órán keresztül érvényes, 7.500 Ft, 5 bot, 9 horog, elvihető hal: 4 nemes / 2 ragadozó, ami max. 3kg/db, 6 kg egyéb.

Gyerekjegy: 1.500 Ft, 1 bot, 2 horog, elvihető hal: 1 nemes, 1 1/2 kg egyéb.

Harcsából elvihető maximális méret: 5 kg.

A nemes halból elvihető legnagyobb méret 4 kg/darab!

Diana Horgásztó:

Napijegy: reggel ½ 6 -tól este 21 óráig, 20.000 Ft, 2 bot, 2 horog, elvihető hal:   1 db csuka, 1 db süllő, 1 db ponty, 1 db amur. Összesen maximum 8 kg lehet és maximum 4 kg/darab.

VIP JEGY: reggel ½6-tól este 21 óráig, 10.000 Ft, feltétele, hogy tagja legyen a facebookon a Zoltán és Diana Tó VIP tagok Csoportjának. A felvétel ingyenes, csak jelentkezni kell. 2 bot, 2 horog, nem vihető el hal.

Bojlisjegy: 3 x 7.500 Ft/nap, minimum 3 napos horgászat esetén érvényes. A horgászatot minden esetben az érkezés napján reggel 6 órától az utolsó nap 20 óráig számoljuk, azaz 2 éjszakát tartalmaz. Minden további 24 óra 7.500 Ft, 2 bot, 2 horog, nem vihető el hal, a szerencsehal nem érvényes.

Éjszakai horgászat: amennyiben előre megváltja két napra a napijegyet, akkor a kettő között az éjszakát itt töltheti.

Pergetőjegy: 5.000 Ft, 1 bot, nem vihető el hal, a szerencsehal nem érvényes. A pergetőjegyes horgászat részletes szabályaiért kattintson ide!

 

Mindkét tó részletes horgász szabályzatát, valamint az egyéb információkat (pl. szerencsehalak) itt tekintheti meg.

Reklámok

93 thoughts on “Horgászjegy árak

 1. Üdv!

  Mi az oka hogy ilyen nagy a két tó közötti napijegy ár külömbség???
  Etetőhajó használható???

  Minden jót, Zs. Péter

  • Kedves Péter!
   A különbség abból adódik, hogy a Diana tó a nagyhalas víz és a megjelölt szerencsehalak értéke is jelentősebb.

   Üdv.:
   B. András

 2. üdvözletem

  szeretném megkérdezni,hogy ha 1 vagy 2 napra megyünk horgászni akkor az autó ott lehet közvetlenül a felállított sátrunk mellet? az élettársammal mennék és ha családi jegyet váltunk akkor hány bottal lehet horgászni? és nem baj hogy csak nekem van engedélyem az idei évre?
  a zoltán tóban mekkora ponty illetve amúr van? harcsa esetleg?
  válaszát előre is köszönöm
  tisztelettel
  kővári lászló

  • Kedves László!

   Az autót a parkolóban kell hagyni a partra nem lehet kimenni vele. A családi jeggyel 5 bottal lehet horgászni. Természetesen elég ha magának van, az Ön nevére állítjuk ki a jegyet. Az átlag nemes halméret 1,5-3kg-ig terjed de vannak benne nagyobb halak is de nem az a jellemző. Harcsa is van a tóban 4-6kg között szoktak fogni de fogtak már 20kg-t is.

   • köszönöm a válaszát
    ebben az esetben addig az ideig amíg kipakolunk az autóból be lehet menni a horgászhelyig? válaszát előre is köszönöm
    tisztelettel
    kővári lászló

 3. szép napot kívánok érdeklődni szeretnék hogy ha egy családi jeggyel öt bottal lehet horgászni akkor szintén egy családi jegy kiváltásával 3 ember 3 bottal is horgászhat 1 ember/1 bot(1 engedéllyel)?.

 4. Jó napot !!! Nekem olyan kérdésem lenne hogy bográcsozni lehet és ha igen akkor közvetlenül a tó mellett vagy kialakított rész van és még a sátrat hol lehet felállítani ? A válaszát előre is köszönöm.

 5. Meg szeretném ajándékozni a testvéremet egy horgászjeggyel. Lehetséges később megváltani az előre megvásárolt jegyet?

 6. Érdeklődnék hogy kutyával lehet e menni Sátorozni önökhöz úgy hogy senkit sem zavarunk vele mert a kutya mindig jön velünk horgászni és nyugodt?Válaszát előre is köszönöm.

 7. Szémán András vagyok és érdeklődnék,hogy sporthorgász jegy az nem kapható.Igazából engem nem érdekel a elvihető hal.
  Tisztelettel:Szémán András

 8. Érdeklődni szeretnék hogy a gyermek jegy (állami horgászjeggyel?) milyen korhatarral bir es hogy mennyi bottal lehet vele horgászni? (esetleg fenekezossel is?)

 9. Üdvözlöm!

  Érdeklődni szeretnék, hogy ha csak bográcsozni szeretnénk kimenni a tóra, az lehetséges-e, illetve ezért kell-e fizetni.
  Válaszát előre is köszönöm: Anikó

 10. Üdvözlöm!
  Érdeklődnék a Diana tóban kifogható szerencse halakról 🙂
  Erről nem találtam leírást, hogy mit kell érteni ezalatt. Mire számíthat az a horgász, aki arra a tóra vesz napijegyet a 8kg elvihető halon kívül?
  A másik kérdésem talán fontosabb, ki van-e táblázva a horgásztó, azaz könnyen megtalálható és megközelíthető GPS nélkül?
  Köszönettel: Attila

 11. Tiszteletem! Azután érdeklődök hogy menyi a 24 órás jegy egy fő részére, hány bot, elvihető hal? És van e 24 órás családi jegy és muszály családnak lenni 5 fős baráti társaság vásárolhat e családi jegyet? Üdv: Máté

  • Kedves Máté!
   Egy főre nincs 24 órás jegy csak úgy hogy vesz egy nappali és egy éjszakai jegyet. A családi jegy pedig főleg családoknak szól de ha baráti társasággal jönne legalább egy hölgyet hozzanak magukkal és akkor semmi akadálya.

 12. Üdvözlöm!A Diana tó iránt érdeklődnék.A 20eFt jegy az 24 órára szól?Illetve csónakot,etetőhajót és radart lehet-e használni?
  Várom válaszát!

 13. Tisztelt vezetőség!
  Érdeklődnék hogy a tóban található-e vörösszárnyú keszeg (csali halnak) és érdekelne a tó csuka állománya.
  Üdv: Ricsi

 14. Tisztelt Vezetőség !
  Családi jegy vásárlása esetén, Lakókocsival, plusz sátorral (öt fő nem fér el a lakókocsiba) lehet-e a vízparton helyet foglalni, ahonnét horgászni is lehet ? Ebben az esetben hány db bottal lehet horgászni ? Vilany csatlakozási lehetőség van-e a Lakókocsihoz ?
  Válaszaikat előre is köszönöm. Üdv: Lajos

 15. Üdvözlöm. Szombat reggel szeretnék horgászni menni Önökhöz.Érdeklődnék hogy foglalás szükséges a Diána tóra vagy valószínűsíthető hogy reggel ha időre érkezek lesz szabad hely? Válaszát előre is köszönöm
  Tisztelettel: Csongor

 16. Jónapot! vasárnap szeretnék kilátogatni a Zoltán tóra és az lenne a kérdésem mivel lehet minél hatékonyabban a pontyokat horogra csalni , milyen csalival???

 17. Most lesz ez a verseny a Diana tavon és azt szeretném kérdezni, hogy aki nem kerül be az első háromba és mondjuk nem fogja meg a legnagyobb halat az is kap valami ajándékot vagy valamit, illetve aki bekerül az első háromba+ a legnagyobb hal kifogása, azok milyen díjazásban részesülnek? És ha a verseny ideje alatt fogja ki a megjelölt szerencse halat?

 18. Üdvözletem! Szeretném kérdezni, hogy ha turista gázpalackkal bográcsoznánk,akkor is csak a kijelölt helyen tehetjük ezt, vagy a vízparton a horgászállás közelében is megtehető?

 19. Kedves horgásztó!!

  Szeretnék érdeklődni hogy személyigazolvány elegendő e napijegy vásárlásához vagy csak engedéllyel lehet horgászni tavon?Vasárnap mennénk egy kicsit kikapcsolódni és gondoltam pecáznánk egy kicsit ezen a szép tavon.

 20. Tisztelt Horgásztó!

  Október 5-én (hétfőn) mennénk Önökhöz egy éjjeli horgászatra. Érdeklődni szeretnék, hogy szükséges az előre foglalás és fizetés, vagy a helyszínen is lehet éjszakai jegyet venni?

  Válaszát előre is köszönöm!

 21. Jó napot ! Szeretném megkérdezni hogy kell-e állami horgász engedély a Zoltán tóra? Illetve mekkora a tó ? Válaszukat előre is köszönöm!

 22. Üdvözletem! A sógorommal mennénk Önökhöz 24 órás pecára. Válthatunk családi jegyet? A horgászhely mellett fel lehet állítani a sátrakat? Köszönöm előre is a válaszát!

 23. Üdv.sportjegy bevezetésével mi a helyzet?Vagy 2 éve írták, hogy tervezik.Szerintem még többen járnának ha lenne sportjegy.Pld én is.És országos engedély szükséges?
  Köszönöm mielőbbi válaszát.

 24. Üdvözlöm!!!
  A családi jegy 24 órás? Pontymatrac, fertőtlenítő kötelező?
  Telefonos helyfoglalásra van lehetőség?
  Hány bográcsozó hely van?
  Válaszát köszönöm: R. Norbert

  • Kedves Norbert! Igen, a családi jegy érkezésről számított 24 órára szól. Matrac és fertőtlenítő nem kötelező de örülünk neki ha van. Helyfoglalás nincs. 5 bográcsozó hely van.

 25. Udvozletem!

  Erdeklodnek, hogy az ejszakai horgaszat ideny fuggo vagy allando, illetve maximalisan hany napot lehet satorozni? 2-3 napot szeretnenk satorozni.

  Koszonom a valaszat!

 26. tiszteletem
  érdeklödnék ha mozgáskorlátozott látogatna önökhöz nekik milyen lehetöségük van.gondolok itt a horgászhely megközelitésére többek között.

  tisztelettel lászlo

  • Kedves László!
   Nálunk gépkocsival a horgászházig lehet csak menni. A legközelebbi horgászhely 10-20 méterre található. A tó többi része pedig füvesített parton megközelíthető akár kerekes székkel.

 27. Sziasztok

  Érdeklődni szeretnék hogy egy 10 éves gyermeknek van-e lehetőség horgászni a Zoltán tavon ha igen mi a feltétele .
  Pl. Családi jegyet vennénk amikor megyünk majd 2017 tavaszán .
  Köszönöm a választ előre is.

 28. Szia érdeklődni szeretnék hogy a Diana tóra foglaltsági táblázat vagy bojlis helyek nincsenek fennt a neten erről valami infót kérnék. Mennyi idővel előre kell jelezni a horgászatot? És a Diana tóban milyen nagyságrendileg a ponty állomány ?
  Válaszotokat előre is köszönöm !
  Üdv Attila!

 29. Tiszteletem.
  Érdeklődnék hogy a hétvégén lehet -e már menni horgászni,kiolvadtak már a tavak?
  Válaszát előre is köszönöm.

 30. Üdv!
  Az imént olvastam hogy a Zoltán tóba történt haltelepítés! A Diána tóba is szoktatok? Mekkora Amurok élnek a tóban?
  Nyáron megyünk 3 napra és még a kérdésem az lenne hogy csónak bérlés lehetséges e a Diána tavon? Ha igen akkor milyen árba van? Köszönöm válaszotokat!

 31. Üdvözlöm!

  Érdeklődni szeretnék,hogy gyermek sportjegy létezik?
  Ha igen,milyen készséggel horgászhat a Zoltán tavon?
  Természetesen,két szülő jelenléte mellett.
  Illetve a felnőtt sportjegy,két bot,botonként egy-egy horog használatára jogosít?

  Köszönettel, Ujfalusi Zoltán.

 32. Visszajelzés: Pergetőjegyes horgászat szabályai a Diana-tavon – Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s