Kapcsolat

tripadvisor    foursquare3

like   gplus

Telefon (horgászház, 0-24 óráig):
+36 20 776 62 98

E-mail:
gobolvendeghaz@gmail.com

Postacím:
Zoltán és Diana Horgásztó
Göböljárás-puszta
8087 Alcsútdoboz

A honlap üzemeltetője:

Canter Kft.
1022 Budapest
Eszter u. 6/b

Adószám: 10481655-2-41

Reklámok

58 thoughts on “Kapcsolat

  • Érdeklödni szeretnék hogytavukon szükséges e bármiféle engedély . A 20 -adikai hétvégén menénk min 4 felnöt , és még azis érdekelne hogy hogyan horgászhatunk.a 4 napijegyes 8 botos verzion kivül.

   • Szép napot.Érdeklődnék hogy 2-3 napra szeretnénk lemenni önökhöz és az érdekelne hogy a sátor állításért kell e külön fizetni vagy a horgász helynél fel lehet állítani.Előre is köszönöm a válaszát

  • Szep napot

   Erdeklodnek hogy lekhorgaszat lehetseges e Onoknel es hogy jovo het szerdan lemehetnenk e horgaszni. Tovabba kerdeznem, hogy elo kishallal lehet e horgaszni.

   koszonettel

   Barna

 1. A hétvégén szombat vagy vasárnap (jan. 18-19.) ellátogatnék önökhöz egy kis pergetésre ha lehet !? Milyen feltételek mellett lehet pergetni, mennyibe kerül a jegy, a fogott halat kötelező e megvenni, illetve még nem váltottam ki a 2014-es állami jegyet de a fogási naplót már leadtam ez nem akadály?

  • Kedves László!

   Szeretettel várjuk. A napijegyért ami 3500ft lehet pergetni. A halat nem kell megvenni mert 1 db ragadozó hal benne van a jegy árában. Természetesen lehet jönni ha még nem váltotta ki az idei horgászigazolványt.

   Üdvözlettel
   Bauer András

 2. Tisztelt Horgásztó!

  Érdeklődni szeretnék, hogy május 1-én üzemelnek-e, lehet-e éjszaka horgászni, és szükséges-e az állami horgászjegy megléte (melyet sajnos idénre még nem sikerült érvényesítettni)?

  Köszönettel,

  Gábor

 3. üdv szeretnék érdeklődni hogy állami jegy kell e őnőkhőz mert szeretnék lemenni a kisfiaimmal mert régebben már horgásztam őnőknél akkor nem kellet állami jegy reméllem jó hírekkel szolgál addig is kőszőnőm lajos ja és jővőhét végén mennénk üdv lajos

 4. Érdeklődnék hogy továbbra sem fogadják el a szép kártyát?a napi jegyben milyen és mekkora halat lehet el hozni? Balogh József Mihály

 5. Üdvözletem.

  Szeretném egy külföldi ismerősömet elvinni horgászni 24 órára. mert nekem nagyon tetszett családi jegyet vennénk mert valószínű ,hogy gyerekek is jönnének velünk de még nem biztos..Kell e neki valamilyen engedély vagy ilyesmi nekik?

  Köszönettel Ujfalusi László

 6. Ma (03.07) egy kicsit csalódnunk kellett. A mai szép napsütéses napon horgászatot terveztünk a tavon, de amikor reggel 8 órakor odaértünk, csak a zárt, lelakatolt kapu fogadott. 😦 A kapcsolatként megadott halőrház mobil számot is próbáltuk csörgetni, de nem vette föl senki. Mindenhol (weboldal, Facebook) az van kommunikálva, hogy nyitva 0-24-ig, de ezek szerint ez nem így van.

 7. Tisztelettel szeretnék érdeklődni ,hogy mikortól nyit a tó / hó,nap /,mert március 21-én szeretnénk erre a tóra menni egy jót pecázni a barátommal. Válaszukat előre is köszönöm Laczkó János

   • Tisztelettel érdeklődöm hogy Karsai György sporttársam miért nem tudott bejutni a tóra és a honlapon megadott halőr telefonszám jó-e és hívható-e ? Válaszukat előre is köszönöm Laczkó János

  • Azért nem tudott bejutni mert télen a 2 bejáratból az egyik be van zárva és ott próbálkozott és mivel nem tudta elérni telefonon a halőrt így nem tudták útba igazítani. A telefonszám jó és azon elérhető a tó. Amennyiben nem veszik fel érdemes többször próbálkozni.

 8. Üdvözlöm!
  Érdeklődnék, hogy lovaglásra van-e lehetőség az ottani lovak valamelyikével? Elsősorban a gyerekeket szeretném meglepni ezzel.
  Köszönöm!
  Üdv.: Vincze Andrea

 9. Tisztelt Horgásztó!
  Családommal jővő hónapban elmennénk önökhöz! 2 felnőtt és egy gyerek jegyet vásárólnék!
  A kérdésem hogy pontosan hogy is hozhatóak el a halak amiket kifogunk 2 nemes 1 ragadozó vagy 1 nemes és 1 ragadozó 3 kg egyébbel? A másik kérdésem hogy a gyerek jeggyel csak úszózni lehet vagy esetleg fenekezni is? A boile engedélyezett vagy nem? Mivel van egy 16 hónapos kisfiam is így a kérdésem az lenne hogy mivel pelenkáznunk kell van e lehetőség elzárt szemetesre vagy ebben az esetben ezzel készüljünk? (Nem okoz gondot ha nincs) Sok cuccal kell menjünk sajnos és muszáj mindenre felkészülni! Ha jól olvastam Állami engedély nem kell Önökhöz!? Olvastam a játszóteret is azzal kapcsolatban az lenne a kérdésem hogy nagyon közel van e parthoz vagy sem? Elnézést hogy így letámadtam Önöket sok kérdéssel de jobb így tudni mindent mint hogy olvasgatom vagy mesélnek róla! Így a legbiztosabb hogy frissen tudunk mindent 🙂
  Előre is nagyon köszönöm válaszukat!

  • Kedves Roland! A felnőtt napijeggyel 2 nemes hal vihető el amiben az egyik lehet ragadozó. Ezen felül 3 kg egyéb hal. Bármilyen készséggel horgászhat gyerekjeggyel. Boilie engedélyezett. Nincs zárt szemetes. A parton nyitottak a szemetesek de van egy nagy csukható konténer ha ez megfelel. A játszótér nem a vízparton van kb. 50m.

   Várjuk Önöket!

 10. Jó napot!

  Érdeklődnék, hogy holnapi nap mennénk először Önökhöz és nem szeretnénk úgy menni, hogy nincs hely vagy napijegy. Lehet e ilyen gond?

  Köszönettel:
  Markovics József

 11. Kedves András!

  Érdeklődnék, hogy jövőhéten mennénk Önökhöz családdal, családi jegyet vásárolnánk, viszont az elvihető hal, az heti korlátozásban van vagy napi? Tehát ha két jegyet veszek, mert több napra mennénk, akkor dupla az elvihető mennyiség? A másik kérdésem, hogy sátort lehet felállítani a Zoltán tó mellet?

  Várom válaszát.

  Köszönettel : Végh László

 12. Sziasztok! Két dolog érdekelne,hogy mikor lesz verseny idén,és mikor lesz telepítés. Köszönöm szépen

 13. T. Zoltán és Diana tó!

  Régen többször voltunk Önöknél, mi nem horgászok vagyunk, csak a szép környezet miatt jártunk ott. Kérdezem, hogy ez most is így van-e, hogy bárki bemehet, és eltölthet ott egy kellemes napot! Érdekelne még, hogy a lovászatot bárki megtekintheti-e, mert az unokánkkal mennénk…szereti a lovakat.
  A büfé hétköznapokon mettől-meddig van nyitva?
  Feljebb olvastam, hogy két bejárat van…én egyet ismerek, melyik a másik. Volt kint táblájuk, de most a google emberkével végigmenve Etyektől, nem látok táblát, hogy melyik úton kell bemenni Önökhöz!

  Köszönöm a válaszaikat!

  Varga Julika

  • Természetesen továbbra is látogatható a tó úgy mint régen. Semmi változás nincs a megközelítésben. Az is ugyanaz mint régen. A büfé hétköznapokon 8-16ig biztosan nyitva van. Be lehet nyugodtan látogatni a lovardába is bár a lovak napközben inkább kint vannak a legelőn.

 14. Tisztelt Uram/Hölgyem!

  Èrdeklődni szeretnèk,h a belépőjegy ára fizethető-e Edelred utalvánnyal?

  Köszönettel:
  Dombi Dorottya

 15. Jó napot! Pénteken mennénk családijeggyel horgászni és érdeklődnénk van e lehetőség csalihal fogására szabv. meritőhálóval?

 16. Jó estét! Csütörtökön mennénk egy két napos horgászatra a Zoltán tóra. Érdeklődnék,hogy éjszaka lehet-e horgászni,sátororozni, háziállatot bevinni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s